Rook niet te veel: als je met 4 personen komt en je bent een totale beginner, is het slim om gewoon te beginnen met een beetje wiet. Je denkt misschien dat het een een heel klein beetje is, maar het kan zelfs teveel worden. Better Slow than Sorry: sommige wietsoorten zijn sterker dan andere en de situatie is vergelijkbaar met spacecakes. Vraag naar betaling: In sommige coffeeshops kunt u alleen contant betalen. Er zijn er niet veel die deze regel hebben, maar wees er zeker van voordat je iets bestelt.

Vraag om advies: om advies vragen is niets vreemds. Er is altijd een coffeeshopmedewerker die er is om je alles uit te leggen. Maak je klaar: als je van plan bent een spacecake te eten, moet je maag vol zijn, dus eet eerst een stevige maaltijd. Je moet ontspannen zijn, dus plan je eerste joint niet als je tijdsdruk voelt, heb geen haast. Neem je ID mee: in alle coffeeshops word je om je ID gevraagd, dus vergeet het niet zolang je wat cannabis wilt kopen.

Als je graag naar een goede, betrouwbare coffeeshop wilt ga dan langs Greenhouse Secret Farmers, zij kunnen je met alle vragen helpen, en je gerust stellen in situaties als je misschien een beetje nerveus word.

greenhouse-secretfarmers.com